ГодинаДог. органЖалителВид на постапкаДруги постапкиПредметРешениеСедницаОглас Документ
Data pager
First Page Previous Page
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
2021Град СкопјеМУЛТИ СЕРВИС ПРО ДООЕЛ СкопјеOтворена постапка  набавка на услуги - Поправка, одржување и набавка на делови за возила и пумпи 09-1156/452 СЕДНИЦА 01.12.202113281/2021 09-1156-4-2021.pdf
2021Општина Гази БабаБИТЕМ ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на работи - Изградба на пешачки патеки,тротоари и скверови09-1145/552 СЕДНИЦА 01.12.202116302 /2021 09-1145-5-2021.pdf
2021Акционерско друштво за производство на електрична енергија ЕЛЕКТРАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, во државна сопственостВАТАЛКО ДООЕЛ СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки - Резервни делови за ремонт во ХПВ (РЕК Осломеј)09-1144/652 СЕДНИЦА 01.12.202111649/2021 09-1144-6-2021.pdf
2021ЈП Национални шуми- п.о.-СкопјеДруштво за производство, трговија и услуги ПРОГРЕС АУТО КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ с.Теарце, ТетовоПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Резервни делови и одржување на моторни возила во Дирекција и Подружници од типот: Дачија-Дастер, Шкода-Јети, Шкода-Суперб, Хјундаи-Елантра, Мерцедес-МЛ, Маздра-3 и Пежо-607 09-1143/552 СЕДНИЦА 01.12.202117687/2021 09-1143-5-2021.pdf
2021Град СкопјеБАУЕР БГ ДОО СкопјеOтворена постапка  набавка на Работи - Изградба на клучка на бул.„Словенија“ - вкрстување со бул.„Никола Карев“ – втора фаза09-1142/652 СЕДНИЦА 01.12.202115131/2021 09-1142-6-2021.pdf
2021Општина КичевоИНСТАЛАЦИЈА ДООЕЛ с.Длапкин Дол – КичевоOтворена постапка  набавка на работи - Реконструкција на објектот на Општина Кичево09-1141/652 СЕДНИЦА 01.12.202114786/2021 09-1141-6-2021.pdf
2021Акционерско друштво за производство на електрична енергија ЕЛЕКТРАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, во државна сопственостМЗТ ПУМПИ АД СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки - Резервни делови за ремонт во ХПВ (РЕК Осломеј) 09-1140/652 СЕДНИЦА 01.12.202111649/2021 09-1140-6-2021.pdf
2021Јавна установа од областа на здравството за потребите на јавните здравствени установи универзитетски клиники, завод и ургентен центар - СкопјеДруштво за сервисирање, ремонт и монтажа на лифтови СЕЗАЛ ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на услуги - Сервис на лифтови 09-1139/652 СЕДНИЦА 01.12.202118018/2021 09-1139-6-2021.pdf
2021ООУ Партенија Зографски Скопје АТРИУМ ДИ-МИЛ ДОО СкопјеПосебни услуги набавка на угостителски услуги – топол оброк за учениците09-1138/552 СЕДНИЦА 01.12.202101/2021 09-1138-5-2021.pdf
2021Дирекција за технолошки индустриски развојни зониБЕТОН АД СкопјеOтворена постапка  набавка на работи - Изградба на основна внатрешна инфраструктура за ТИРЗ Штип и ТИРЗ Струмица 09-1137/551 СЕДНИЦА 24.11.202118178/2021 09-1137-5-2021.pdf
2021ЈЗУ Клиничка болница - ШтипДруштво за сервис, ремонт и монтажа на лифтови и трговија на големо и мало и увоз-извоз СЕРВИС ДАКА Попоски Трајан ДООЕЛ БитолаНабавка со мала вредност  набавка на услуги - Сервисирање и одржување на лифт09-1136/551 СЕДНИЦА 24.11.202118705/2021 09-1136-5-2021.pdf
2021ЈЗУ Клиника за детски болестиСЕРВИС ДАКА Попоски Трајан ДООЕЛ БитолаПоедноставена отворена постапка набавка на услуги - Поправка, сервисирање и месечно оддржување на лифтовски постројки09-1135/651 СЕДНИЦА 24.11.202117691/2021 09-1135-6-2021.pdf
2021ЈЗУ Општа болница КичевоЕКОС ДООЕЛ ТетовоПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Набавка на Канцелариски и печатени материјали09-1133/651 СЕДНИЦА 24.11.202117631/2021 09-1133-6-2021.pdf
2021Јавно претпријатие за депонирање на комунален отпад ДРИСЛА СкопјеТЕХНОКОМЕРЦ АД Скопје Oтворена постапка  набавка на стоки - Нова градежна механизација со одложено плаќање 09-1132/751 СЕДНИЦА 24.11.202116407/2021 09-1132-7-2021.pdf
2021ЈЗУ Општа болница со проширена дејност - ПрилепАгенција за обезбедување на имот и лица ПИТОН ДОО ОхридПоедноставена отворена постапка набавка на услуги - Физичко обезбедување од Агенција за обезбедување на имот и лица 09-1131/651 СЕДНИЦА 24.11.202119067/2021 09-1131-6-2021.pdf
2021ЈЗУ Општа болница со проширена дејност - ГевгелијаСАРАТОГА ДООЕЛ Струмица Oтворена постапка  набавка на стоки - Приготвување на храна за пациенти (готови оброци) 09-1130/551 СЕДНИЦА 24.11.202116211/2021 09-1130-5-2021.pdf
2021ЈЗУ Градска општа болница 8ми Септември - СкопјеСТЕД-КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје Oтворена постапка  набавка на услуги - Услуги за одржување на хигиена 09-1129/551 СЕДНИЦА 24.11.202112059/2021 09-1129-5-2021.pdf
2021Универзитет Св. Кирил и Методиј во Скопје - РекторатДруштво за производство, трговија и услуги БАПАЛ ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на услуги - Ангажирање на лица за одржување на работни простории и дворни површини09-1128/551 СЕДНИЦА 24.11.202118004/2021 09-1128-5-2021.pdf
2021ЈЗУ Градска општа болница 8ми Септември - СкопјеБИГОР КЛИНИНГ ДООЕЛ Скопје Oтворена постапка  набавка на услуги - Услуги за одржување на хигиена 09-1127/951 СЕДНИЦА 24.11.202112059/2021 09-1127-9-2021.pdf
2021ДСД Томе Стефановски-Сениќ - СкопјеДруштво за производство, трговија и услуги РИКИ ЈУНИОР ДООЕЛ КочаниНабавка со мала вредност  набавка на стоки - Набавка на хемиски средства09-1117/851 СЕДНИЦА 24.11.202117650/2021 09-1117-8-2021.pdf