ГодинаДог. органЖалителВид на постапкаДруги постапкиПредметРешениеСедницаОглас Документ
Data pager
First Page Previous Page
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
2020ЈЗУ Клиничка болница - ШтипЛГ ВЕСТ БАЛКАН ИНДУСТРИСКИ И МЕДИЦИНСКИ ГАСОВИ ДООЕЛ СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки - медицински гас - кислород 09-1034/862 СЕДНИЦА 19.11.202013748/2020 09-1034-8-2020-p.pdf
2020СОУ Митко Пенџуклиски - КратовоМАК АУТОСТАР ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Набавка на возило за превоз на ученици 09-1030/762 СЕДНИЦА 19.11.202016552/2020 09-1030-7-2020-p.pdf
2020АД МЕПСОАФ ЦОНСУЛТ ДООЕЛ Скопје и ЕЛЕМ & ЕЛГО ДОО БелградOтворена постапка  набавка на услуги - Проект за реконструкција ( ДВ 110кВ ТС Осломеј - ТС Кичево, ДВ110 kV ТС ТС Кичево - ТС, СопотницаДВ110 kV ТС Сопотница-Битола 1 09-1023/562 СЕДНИЦА 19.11.202008850/2020 09-1023-5-2020-p.pdf
2020ЈП ЧИСТОТА И ЗЕЛЕНИЛО - КУМАНОВОПРЕВЕНТИВА 2018 ДООЕЛ КумановоНабавка со мала вредност  набавка на стоки - ПП апарати, годишно одржување на ПП апарати и громобранска инсталација 09-1021/562 СЕДНИЦА 19.11.202015289/2020 09-1021-5-2020-p.pdf
2020ЈП Комуналец - КавадарциЈЗУ Центар за јавно здравје ВелесНабавка со мала вредност  набавка на услуги - Услуга контрола на безбедноста на водата за пиење од градскиот водовод Лукар09-1019/1362 СЕДНИЦА 19.11.202015143/2020 09-1019-13-2020-p.pdf
2020ОЈУДГ АСТИБО ШТИПЦЕЛЕС ДООЕЛ ОхридПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Купување на кујнска опрема09-1018/662 СЕДНИЦА 19.11.202015113/2020 09-1018-6-2020-p.pdf
2020Акционерско друштво за производство на електрична енергија ЕЛЕКТРАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, во државна сопственост СкопјеМИС-КОМЕРЦ Митко ДООЕЛ СкопјеOтворена постапка  набавка на услуги - ангажирање на помошна механизација за потребите на рударската оператива во ПЕ Рудници (РЕК Битола) 09-1015/1062 СЕДНИЦА 19.11.202008721/2020 09-1015-10-2020-p.pdf
2020Општина ЛозовоЕВРО СТИЛ ДОО БитолаПоедноставена отворена постапка Набавка на специјализирано возило - багер за потребите на ЈП Лозово на финансиски лизинг 09-1014/1762 СЕДНИЦА 19.11.202016365/2020 09-1014-17-2020-p.pdf
2020ДСД Н.Х. Орде Чопела - ПрилепРИКИ-ЈУНИОР ДООЕЛ КочаниНабавка со мала вредност  набавка на стоки - Хигиенски средства09-1013/1762 СЕДНИЦА 19.11.202015199/2020 09-1013-17-2020-p.pdf
2020Акционерско друштво за производство на електрична енергија ЕЛЕКТРАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, во државна сопственост СкопјеМАРКОВСКИ КОМПАНИ Борче ДООЕЛ БитолаOтворена постапка  набавка на услуги - ангажирање на помошна механизација за потребите на рударската оператива во ПЕ Рудници (РЕК Битола)09-1011/962 СЕДНИЦА 19.11.202008721/2020 09-1011-9-2020-p.pdf
2020ЈЗУ Општа болница со проширена дејност - КавадарциСТЕД-КОМЕРЦ ДООЕЛ, СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на услуги - Одржување на хигиена 09-1009/662 СЕДНИЦА 19.11.202013589/2020 09-1009-6-2020-p.pdf
2020Филозофски факултет Скопје СИГМОИД ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Развој на софтвер за Open Edukation Resource за потребите на проектот „Пристапно и дигитализирано културно наследство за лица со посебни потреби АД ХОК“ 09-1007/1962 СЕДНИЦА 19.11.202014784/2020 09-1007-19-2020-p.pdf
2020АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИПУЦКО ПЕТРОЛ ДООЕЛ ПласницаПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Течни горива за затоплување 09-1006/662 СЕДНИЦА 19.11.202012875/2020 09-1006-6-2020-p.pdf
2020Филозофски факултет СкопјеСМАРТ ТЕК ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Развој на софтвер за Open Edukation Resource за потребите на проектот „Пристапно и дигитализирано културно наследство за лица со посебни потреби АД ХОК“ 09-1005/562 СЕДНИЦА 19.11.202014784/2020 09-1005-5-2020-p.pdf
2020Државен училишен центар за образование и рехабилитација Партенија Зографски - СкопјеАВТО ДАМБО с.Сопиште, СопиштеНабавка со мала вредност  набавка на услуги - Сервисирање на службени моторни возила09-1003/562 СЕДНИЦА 19.11.202014535/2020 09-1003-5-2020-p.pdf
2020ОУ Манчу Матак с.КривогаштаниСТЕЛА БУС ДООЕЛ с. Обршани, КривогаштаниНабавка со мала вредност  набавка на услуги - Превоз на ученици за 2020 година 09-1001/2062 СЕДНИЦА 19.11.202015093/2020 09-1001-20-2020-p.pdf
2020Детска градинка Раде Јовчевски Корчагин - СкопјеРИМЕС МС ГРОУП ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Месо и риба 09-997/562 СЕДНИЦА 19.11.202013552/2020 09-997-5-2020-p.pdf
2020УНИВЕРЗИТЕТ СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕРСР С.МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки - медицинска, лабораториска опрема и надгледни средства 09-994/562 СЕДНИЦА 19.11.202013295/2020 09-994-5-2020-p.pdf
2020Општина Крива ПаланкаПРИМА ТИМ ДОО ОхридНабавка со мала вредност  набавка на услуги - Проценка на недвижен имот09-993/662 СЕДНИЦА 19.11.202014828/2020 09-993-6-2020-p.pdf
2020ЈЗУ Клиничка болница ШтипЛГ ВЕСТ Балкан индустриски и медицински гасови ДООЕЛ СкопјеПостапка со преговарање без претходно објавување на оглас набавка на стоки – медицински гас - кислород 09-991/662 СЕДНИЦА 19.11.2020  09-991-6-2020-p.pdf