ГодинаДог. органЖалителВид на постапкаДруги постапкиПредметРешениеСедницаОглас Документ
Data pager
First Page Previous Page
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
2019набавка на стоки – Купување на моторни возила АУТОМАКЕДОНИЈА АД СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки – Купување на моторни возила 09-877/986 СЕДНИЦА 11.12.201910802/2019 09-877-9-2019.pdf
2019ЈЗУ Институт по белодробни заболувања кај децата Козле СкопјеБИОТЕК ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Лабораториска опрема за целосна изведба на молекуларни дијагностички процедури09-871/586 СЕДНИЦА 11.12.201913296/2019 09-871-5-2019.pdf
2019ЈЗУ Клиничка болница БитолаБИ МЕК ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Основни средства -медицинска опрема09-866/1186 СЕДНИЦА 11.12.201911738/2019 09-866-11-2019.pdf
2019Национална Установа Центар за култура АСНОМ ГостиварЕЛКОМА СС Живко ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Набавка за дополнување и комплетирање на аудио, светлосна и сценска опрема во голема и мала сала во НУЦК „АСНОМ“ Гостивар09-858/586 СЕДНИЦА 11.12.201910565/2019 09-858-5-2019.pdf
2019Јавно претпријатие за државни патиштаГЕОИНГ МК ДОО СкопјеOтворена постапка  набавка на работи - Санација на свлечиште (одрон) на регионалниот пат Р1102, делница Велес – Градско (транзитен дел низ Велес) 09-856/686 СЕДНИЦА 11.12.201908042/2019 09-856-6-2019.pdf
2019ЈЗУ Клиника за хематологија Скопје ДР. ПАНОВСКИ АД СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки - Лекови-биолошка активна терапија, молекуларна таргет терапија и моноклонални антитела терапија 09-853/586 СЕДНИЦА 11.12.201909346/2019 09-853-5-2019.pdf
2019Основен суд ДебарУНИВЕРЗАЛ СТОРЕ ДООЕЛ ДебарНабавка со мала вредност  набавка на стоки - Канцелариски материјали 09-849/986 СЕДНИЦА 11.12.201911491/2019 09-849-9-2019.pdf
2019КЈП Водовод КочаниДЕРМАТЕКС КРЗНО ДООЕЛ ДелчевоПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - ХТЗ Опрема 09-846/786 СЕДНИЦА 11.12.201912599/2019 09-846-7-2019.pdf
2019ЈП Улици и Патишта - СкопјеБОЈТА ИНГ ДООЕЛ Скопје Oтворена постапка  набавка на стоки – потрошен материјал за хоризонтална сигнализација и сообраќајна опрема (втор пат) 09-843/786 СЕДНИЦА 11.12.201907053/2019 09-843-7-2019.pdf
2019АД ЕЛЕКТРАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, во државна сопственостМЗТ ПУМПИ АД СкопјеOтворена постапка  набавка на стоки - Резервни делови за пумпи (РЕК Битола) 09-841/1086 СЕДНИЦА 11.12.201906266/2019 09-841-10-2019.pdf
2019ЈКП Дервен Велес3 СТ ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки – набавка на мазива и подмачкувачи 09-830/686 СЕДНИЦА 11.12.201907498/2019 09-830-6-2019.pdf
2019Дирекција за заштита и спасувањеСИГУРНОСТ-ДП ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки – опрема за шумски пожари 08-876/1186 СЕДНИЦА 11.12.201912222/2019 08-876-11-2019.pdf
2019Агенција за млади и спортДЖЕРАМИС ИНТЕРНЕШЕНЕЛ ЕООД СофијаПоедноставена отворена постапка набавка на работи – Реконструкција на фудбалски стадиони во општина Кавадарци и Велес 08-864/586 СЕДНИЦА 11.12.201911037/2019 08-864-5-2019.pdf
2019Министерство за одбрана - сектор за логистикаАВИЦЕНА ДОО СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Реагенси за биохемиски, хемиски, имунолошки и имуно-хемиски анализи 08-863/486 СЕДНИЦА 11.12.201912928/2019 08-863-4-2019.pdf
2019ОУ Панајот Гиновски СкопјеСЛОБОДА БУС ПРЕВОЗ ДООЕЛ СкопјеOтворена постапка  набавка на услуги - превоз на ученици за учебната 2019/20 за потребите на основните училишта од општина Бутел 09-799/485 СЕДНИЦА 05.12.201904064/2019 09-799-4-2019.pdf
2019ООУ Кузман Шапкарев Кисела Вода, СкопјеДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ Сервис ДООЕЛ СкопјеПосебни услуги набавки за набавка на услуги за организирање на исхрана за учениците на ООУ „Кузман Шапкарев“ Кисела Вода, Скопје, ООУ „Рајко Жинзифов“ Кисела Вода, Скопје и ООУ „Св. Климет Охридски“ Кисела Вода, Скопје за припрема и дистрибуција на топол оброк (доручек и ручек)09-831/785 СЕДНИЦА 05.12.2019  09-831-7-2019.pdf
2019ЈЗУ Општа болница КумановоМЕДИТРЕЈД 94 ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки – офтамолошки потрошен материјал 09-838/1085 СЕДНИЦА 05.12.201910851/2019 09-838-10-2019.pdf
2019ЈПКД Комуналец – СтрумицаРИС ХЕМ ДООЕЛ СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на стоки - Дозир пумпи, дозир станици и полимер за потребите на ПСОВ 09-819/585 СЕДНИЦА 05.12.201912119/2019 09-819-5-2019.pdf
2019ООУ Кузман Шапкарев Кисела Вода, СкопјеАТРИУМ ДИ – МИЛ ДОО СкопјеПосебни услуги набавка на услуги за организирање на исхрана за учениците на ООУ „Кузман Шапкарев“ Кисела Вода, Скопје, ООУ „Рајко Жинзифов“ Кисела Вода, Скопје и ООУ „Св. Климент Охридски“ Кисела Вода, Скопје за припрема и дистрибуција на топол оброк (доручек и ручек)09-832/585 СЕДНИЦА 05.12.2019  09-832-5-2019.pdf
2019ЈЗУУ Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и ургентен центар - СкопјеПРОРИСК ДООЕЛ Илинден - СкопјеПоедноставена отворена постапка набавка на услуги - Услуги за проценка на ризик на сите работни места и обука на вработените за безбедност09-826/685 СЕДНИЦА 05.12.201906540/2019 09-826-6-2019.pdf